Alexander Strandell


Alexander Strandell

En av Sveriges häftigaste nya artister inspirerar och visar vad popmusik handlar om...

Alexander Strandell som just nu tar Sverige med storm. Du har kunnat höra Alexander i både tv och musikscenen och framför allt som frontman i svenska rockbandet Art Nation som just nu räknas som Sveriges nya stora exporter inom rocken. Alexander fick sitt första skivkontrakt som 17-åring och har sedan dess funnits på den svenska men även den internationella musikscenen och har turnerat i både England, Tyskland och Norge.

Med priser och nomineringar i ryggen med bandet som "Årets Svenska Artist" "Årets Live Akt" och "Årets Svenska Genombrott" så visa Alexander att han just nu är en av Sveriges hetaste artister.

Har medverkat på Grammisgalan, P3 Guld och Rockbjörnen.

Alexander har jobba med flera svenska och internationella stjärnor såsom John Davis ( Dua Lipa, U2, Lana Del Rey) , James Kenoscha ( Gawin James, Birdy, RHODES ) , Per Magnusson ( Westlife, Britney Spears, Josh Groban)

Media lovordar artisten som debuterar med låten "Bonfire Heart" den 19:e oktober och beskriver artisten som en blandning mellan James Arthur, Sam Smith och Adam Lambert.

Välkommen med din bokning!