Martin Natanael

Dj


Martin Natanael startade sin karriär tidigt när han redan vid 14 års ålder började spela på en fritidsgård strax norr om Uppsala. Detta väckte hans intresse som DJ och det dröjde inte länge förrän han fick chansen att visa vad han gick för på några av de mindre loungerna och klubbarna i och omkring Uppsala. 

Med ett rykte om att vara en begåvad tekniker i båset och en DJ med ett öga för att läsa av publiken, kom bokningarna snart även på de större klubbarna i Uppsalaområdet. Inte långt därefter fick han möjligheten att spela på en av de största och mest exklusiva klubbarna i Uppsala, Birger Jarl. Än i dag kan man till och från hitta honom i klubbens dj-bås. Ett bevis på hans fortsatta framgång där. Idag har Martin spelat på klubbar över hela Sverige från norr till syd och har också rest utomlands för att spela i Norge och Frankrike. 

Han är en talangfull och erfaren DJ/Producent med över 10 års erfarenhet i branschen. Spelstilen kan beskrivas som lekfull och överraskande med gungiga beats och härliga rytmer. Martin Natanael är först och främst en House DJ som producerar och spelar en blandning av Bigroom House, Vocal House och Melbourne Bounce. Samtidigt gillar han att överraska publiken och blandar gärna in olika influenser i sin musik såsom rock, pop och hip-hop. Allt detta tillsammans gör att Martin varje gång levererar något unikt och nytänkande som får publiken att överraskas om och om igen. 

Martin Natanael har sedan tidigare släppt remixer under andra artistnamn och sommaren 2014 kom han till final i en stor remixtävling, vilket ledde till ett officiellt släpp av Sebjak's låt "We Are" på Sony Music. Efter dessa framgångar var det dags att gå vidare i karriären och släppa sina egna produktioner och i april 2015 släppte han sin första singel "Fly Kick In Stockholm". En big room banger med massiva, glada melodier och ett tungt drop! Tillsammans med låten släppte han också en musikvideo som handlar om en asiatisk turist som besöker Sverige för att se så mycket som möjligt av huvudstaden Stockholm inom 24 timmar. En video inspirerad av asiatisk turism, kung fu, humor och kärleken för sin huvudstad Stockholm. 

Beslutsamt och fokuserat fortsätter denna begåvade DJ att arbeta på båda remixer och solospår, då flera släpp med musikvideor är planerade senare i år.


Välkommen med din bokning!