Nyheter

PulzEvent

                 På gång hos oss - 22

Kommande event

PulzEventPlura & Carla "ELDKVARN" Live i trädgården Storbrunn ÖSTHAMMAR 23 Juli - 22

                                      Biljetter på ticketmaster.se 495:- + service avg.

Albin Lee Meldau 28 Aug -21

Östhammar Parken Storbrunn

Vi presenterar stolt Albin Lee Meldau till trädgården Storbrunn i ÖSTHAMMAR28 Augusti 2021 Biljetter här : https://www.ticketmaster.se/.../albin-lee-meldau.../575765

Datum för konserten är 28 Augusti 2021 Konserten blir med stående publik. allt efter godkända restriktioner. Detta kan tänkas ändras genom nya restriktioner.

I samarbete med kulturlyftet & PNP ljud & ljus

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess har han haft en succéartad internationell karriär. 

2016 slog debutsingeln "Lou Lou" ochEP:n "Lovers" ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter pop hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge innan Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Sam Smith och James Blake. Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills då Albinmedverkade i tv-programmet Så Mycket bättre.  Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister, och han säljer numera ut konsertarenor och klubbar över hela Sverige. Under 2020 släpper Albin inte mindre än två nya album, ett på svenska och ett på engelska.


Senaste släpp, Lyssna på Josefin:

https://open.spotify.com/track/73hiGuj0dxhA1YhmSJOcMF?si=237c35c432ce4946


Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=JeBbe26lXDgVi presenterar stolt Albin Lee Meldau till trädgården Storbrunn i ÖSTHAMMAR 28 Augusti 2021 Biljetter här : https://www.ticketmaster.se/.../albin-lee-meldau.../575765   Konserten blir med stående publik. allt efter godkända restriktioner. Detta kan tänkas ändras genom nya restriktioner.Arrangör: PULZ & Sweden Music Agencyi samarbete med kulturlyftet & PNPAlbin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redaninnan dess har han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” ochEP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter pop hade fått en helt nyreferenspunkt och det dröjde inte länge innan Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som SamSmith och James Blake.Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills då Albinmedverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Hans imponerade tolkningar och otroliga röst togsvenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta ochimponerande artister, och han säljer numera ut konsertarenor och klubbar över hela Sverige.Under 2020 släpper Albin inte mindre än två nya album, ett på svenska och ett på engelska.